"DAN FEEST JE TOCH MEE?"
Beste Hilversummers! De kaarten voor 1 en 2 februari zijn bijna op. Daarom zijn we achter de schermen hard bezig om een extra voorstelling mogelijk te maken op zaterdag 16 februari. Wil je daar kaarten voor? Mail dan naar: info@robbertjanproos.nl hoeveel je er wilt en je komt op de lijst met mensen die als eerste een bericht krijgen zodra we weten dat deze show doorgaat!


   Als cabaretier ben je altijd overal ongelofelijk welkom omdat mensen denken: Dat wordt lachen! In zijn nieuwe avondvullende show "Dan Feest Je Toch Mee?" verteld Robbert Jan op onnavolgbare wijze over pijnlijke bruiloften, vreemde verjaardagen en optredens voor bedrijven en jubilarissen die na afloop van zo'n klus steevast denken dat de artiest hun feestje 'hartstikke gezellig' vindt.

   En omdat Robbert Jan eigenlijk nooit nee kan zeggen staat hij, veel vaker dan hij zelf wil, altijd weer met een plastic bekertje cola tussen de mensen. En dat is maar goed ook, want het levert vaak prachtige situaties op.

   Robbert Jan is al twintig jaar cabaretier en al zijn avonturen heeft Robbert Jan gebundeld in een hilarische show vol herkenbare anekdotes. Want verzeilen we niet allemaal weleens ergens waar we niet wilden zijn? Nou mocht dat gebeuren en je weet niet wat je moet doen. Aaaah joh: "Dan feest je toch mee?"

Voorstellingen:
24 nov. 2018   Heerhendrikhuis, 's Heer Hendrikskinderen    
30 nov. 2018   Werftheater, Utrecht    
1 dec. 2018   Werftheater, Utrecht    
1 feb. 2019   Theater Santbergen, Hilversum   KOOP KAARTEN
2 feb. 2019   Theater Santbergen, Hilversum   KOOP KAARTEN